
Tonfisk, Philadelphia, oliver och löskokt ägg
Förberedelsetid 10 minuter
Number of Servings: 2

ENERGI (kcal)
145kcal
FETT
4.9g
VARAV MÄTTAT
2g
KOLHYDARATER
8.4g
VARAV SOCKERARTER
1.5g
FIBER
2.3g
PROTEIN
15.6g
SALT
0.49g
- per 100 g
- per portion
Ingredienser
1 ägg
3 msk Philadelphia active
En skvätt citronsaft
1 burk tonfiskbitar i vatten
4 skivor Multi-Grain Knäckebröd
5 urkärnade svarta oliver, skivade
metod
- Koka äggen 7 minuter i kokande vatten och kyl under rinnande vatten. Skala när de är svala nog att hantera och skär i fyra klyftor.
- Blanda Phipadelphiaost, citronsaft och lite peppar tills det är slätt och vänd ner tonfiskbitarna tills det är nätt och jämnt blandat.
- Toppa Rye Knäckebröd med tonfisken, svarta oliver och äggbitar.