Tonfisk, Philadelphia, oliver och löskokt ägg

Tonfisk, Philadelphia, oliver och löskokt ägg


Förberedelsetid 10 minuter

Number of Servings: 2


skrivarvänligt recept
Tonfisk, Philadelphia, oliver och löskokt ägg
ENERGI (kcal)
145kcal
FETT
4.9g
VARAV MÄTTAT
2g
KOLHYDARATER
8.4g
VARAV SOCKERARTER
1.5g
FIBER
2.3g
PROTEIN
15.6g
SALT
0.49g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

1 ägg

3 msk Philadelphia active

En skvätt citronsaft

1 burk tonfiskbitar i vatten

4 skivor Multi-Grain Knäckebröd

5 urkärnade svarta oliver, skivade

metod

  1. Koka äggen 7 minuter i kokande vatten och kyl under rinnande vatten. Skala när de är svala nog att hantera och skär i fyra klyftor.
  2. Blanda Phipadelphiaost, citronsaft och lite peppar tills det är slätt och vänd ner tonfiskbitarna tills det är nätt och jämnt blandat.
  3. Toppa Rye Knäckebröd med tonfisken, svarta oliver och äggbitar.