Skinka, senapsmajonnäs och inlagd gurka

Skinka, senapsmajonnäs och inlagd gurka


Förberedelsetid 5 minuter

Number of Servings: 1


skrivarvänligt recept
Skinka, senapsmajonnäs och inlagd gurka
ENERGI (kcal)
138kcal
FETT
5.5g
VARAV MÄTTAT
0.65g
KOLHYDARATER
13.2g
VARAV SOCKERARTER
2.4g
FIBER
3.4g
PROTEIN
7.1g
SALT
1.5g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

1/2 tsk Dijonsenap

1 msk lättmajonnäs (15 g)

1 tjock skiva skinka, halverad

2 stora inlagda västeråsgurkor (40 g)

2 skivor Dark Rye Knäckebröd

metod

  1. Blanda senap och majonnäs i en liten skål med lite svartpeppar.
  2. Bred senapsmajonnäsen på Rye Knäckebröd och toppa med skinkskivor och inlagd gurka.