Romescotopping

Romescotopping


Förberedelsetid 10 minuter

Number of Servings: 2


skrivarvänligt recept
Romescotopping
ENERGI (kcal)
204kcal
FETT
11.8g
VARAV MÄTTAT
1.2g
KOLHYDARATER
16g
VARAV SOCKERARTER
6.5g
FIBER
5g
PROTEIN
5.8g
SALT
0.16g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

1 klyfta vitlök (3 g)

2 rostade paprikor på burk (320 g)

75 g mandel

1 msk extra jungfruolivolja (12,5 g)

1 msk sherryvinäger (11,4 g)

1 tsk paprikapulver (2,3 g)

4 Ryvita Lightly Salted Rye Cakes (64 g)

En liten näve persilja (4 g)

metod

  1. Rosta mandlarna i en torr stekpanna i 3–4 minuter tills de är gyllene på båda sidor.
  2. Mixa allt i en matberedare med lite kryddor.
  3. Servera på Rye Cakes med några persiljeblad.