
Romescotopping
Förberedelsetid 10 minuter
Number of Servings: 2

ENERGI (kcal)
204kcal
FETT
11.8g
VARAV MÄTTAT
1.2g
KOLHYDARATER
16g
VARAV SOCKERARTER
6.5g
FIBER
5g
PROTEIN
5.8g
SALT
0.16g
- per 100 g
- per portion
Ingredienser
1 klyfta vitlök (3 g)
2 rostade paprikor på burk (320 g)
75 g mandel
1 msk extra jungfruolivolja (12,5 g)
1 msk sherryvinäger (11,4 g)
1 tsk paprikapulver (2,3 g)
4 Ryvita Lightly Salted Rye Cakes (64 g)
En liten näve persilja (4 g)
metod
- Rosta mandlarna i en torr stekpanna i 3–4 minuter tills de är gyllene på båda sidor.
- Mixa allt i en matberedare med lite kryddor.
- Servera på Rye Cakes med några persiljeblad.