Pastrami, senap, emmentalerost och surkål

Pastrami, senap, emmentalerost och surkål


Förberedelsetid 5 minuter

Number of Servings: 1


skrivarvänligt recept
Pastrami, senap, emmentalerost och surkål
ENERGI (kcal)
144kcal
FETT
8.5g
VARAV MÄTTAT
4.7g
KOLHYDARATER
2.4g
VARAV SOCKERARTER
1.4g
FIBER
3.7g
PROTEIN
12.6g
SALT
1.6g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

1 tsk Dijonsenap (8 g)

2 små skivor emmentalerost (18 g)

2 tunna skivor pastrami (20 g)

1 msk surkål (30 g)

2 skivor Ryvita Cracked Black Pepper Rye Knäckebröd

metod

  1. Bred senapen på Rye Knäckebröd och toppa med emmentalerost, pastrami och surkål.