
Krispig parmaskinka, äggröra och gräslök
Förberedelsetid 15 minuter
Number of Servings: 1

ENERGI (kcal)
258kcal
FETT
16.2g
VARAV MÄTTAT
7.4g
KOLHYDARATER
12.5g
VARAV SOCKERARTER
1.5g
FIBER
4.1g
PROTEIN
13.5g
SALT
1.4g
- per 100 g
- per portion
Ingredienser
1 skiva parmaskinka (34 g)
1 ägg
En skvätt mjölk (20 g)
Ett litet knippe gräslök, i bitar (3 g)
2 skivor Multigrain Ryvita Rye Knäckebröd
metod
- Värm upp ugnens grill till högsta värme.
- Placera skinkan på ett bakplåtspapper och grilla i 3–4 minuter eller tills den har mörknat och blivit knaprig.
- Vispa ägget i en skål med en skvätt mjölk, gräslöken (spara lite till garnering) och lite kryddor.
- Värm upp en teflonpanna och tillaga ägget under omrörning då och då tills det är nätt och jämnt klart.
- Toppa Crunchy Rye Bread med äggröra, knaprig skinka och resten av gräslöken.