Krispig parmaskinka, äggröra och gräslök

Krispig parmaskinka, äggröra och gräslök


Förberedelsetid 15 minuter

Number of Servings: 1


skrivarvänligt recept
Krispig parmaskinka, äggröra och gräslök
ENERGI (kcal)
258kcal
FETT
16.2g
VARAV MÄTTAT
7.4g
KOLHYDARATER
12.5g
VARAV SOCKERARTER
1.5g
FIBER
4.1g
PROTEIN
13.5g
SALT
1.4g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

1 skiva parmaskinka (34 g)

1 ägg

En skvätt mjölk (20 g)

Ett litet knippe gräslök, i bitar (3 g)

2 skivor Multigrain Ryvita Rye Knäckebröd

metod

  1. Värm upp ugnens grill till högsta värme.
  2. Placera skinkan på ett bakplåtspapper och grilla i 3–4 minuter eller tills den har mörknat och blivit knaprig.
  3. Vispa ägget i en skål med en skvätt mjölk, gräslöken (spara lite till garnering) och lite kryddor.
  4. Värm upp en teflonpanna och tillaga ägget under omrörning då och då tills det är nätt och jämnt klart.
  5. Toppa Crunchy Rye Bread med äggröra, knaprig skinka och resten av gräslöken.