Kallrökt lax, snabbinlagd rödlök och dill

Kallrökt lax, snabbinlagd rödlök och dill


Förberedelsetid 15 minuter

Number of Servings: 1


skrivarvänligt recept
Kallrökt lax, snabbinlagd rödlök och dill
ENERGI (kcal)
155kcal
FETT
4.2g
VARAV MÄTTAT
0.87g
KOLHYDARATER
18g
VARAV SOCKERARTER
13g
FIBER
0.77g
PROTEIN
10g
SALT
1.3g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

2 msk cidervinäger

1 msk flytande honung

1/4 rödlök, fint skivad (30 g)

2 skivor kallrökt lax (56 g)

2 skivor Multi-Grain Knäckebröd

Några dillkvistar (4 g)

metod

  1. Vispa ihop honung och vinäger. Lägg i rödlöken och blanda ordentligt. Låt dra i 10 minuter.
  2. Toppa varje Crackerbread med en skiva kallrökt lax, lite inlagd rödlök, lite dill och lite malen svartpeppar.