
Kallrökt lax, snabbinlagd rödlök och dill
Förberedelsetid 15 minuter
Number of Servings: 1

ENERGI (kcal)
155kcal
FETT
4.2g
VARAV MÄTTAT
0.87g
KOLHYDARATER
18g
VARAV SOCKERARTER
13g
FIBER
0.77g
PROTEIN
10g
SALT
1.3g
- per 100 g
- per portion
Ingredienser
2 msk cidervinäger
1 msk flytande honung
1/4 rödlök, fint skivad (30 g)
2 skivor kallrökt lax (56 g)
2 skivor Multi-Grain Knäckebröd
Några dillkvistar (4 g)
metod
- Vispa ihop honung och vinäger. Lägg i rödlöken och blanda ordentligt. Låt dra i 10 minuter.
- Toppa varje Crackerbread med en skiva kallrökt lax, lite inlagd rödlök, lite dill och lite malen svartpeppar.