
Eggs Benedict
Förberedelsetid 10 minuter
Number of Servings: 1

ENERGI (kcal)
173kcal
FETT
8.9g
VARAV MÄTTAT
4.5g
KOLHYDARATER
12.4g
VARAV SOCKERARTER
1.6g
FIBER
2.1g
PROTEIN
9.5g
SALT
0.92g
- per 100 g
- per portion
Ingredienser
2 msk lätt crème fraiche
1 tsk Dijonsenap
1 tsk citronsaft
1 medelstort ägg (ca 50 g)
2 skivor skinka (40 g)
Några gräslöksstrån, i bitar (1 g)
2 skivor Ryvita Lightly Salted Rye Cakes
metod
- Blanda crème fraiche, senap, citronsaft och lite kryddor i en liten skål.
- Koka äggen 6 minuter i kokande vatten. Kyl av under kallt vatten, skala och skär i halvor.
- Toppa Rye Cakes med en skiva skinka, ett halvt ägg, lite sås och några gräslöksbitar.