Eggs Benedict

Eggs Benedict


Förberedelsetid 10 minuter

Number of Servings: 1


skrivarvänligt recept
Eggs Benedict
ENERGI (kcal)
173kcal
FETT
8.9g
VARAV MÄTTAT
4.5g
KOLHYDARATER
12.4g
VARAV SOCKERARTER
1.6g
FIBER
2.1g
PROTEIN
9.5g
SALT
0.92g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

2 msk lätt crème fraiche

1 tsk Dijonsenap

1 tsk citronsaft

1 medelstort ägg (ca 50 g)

2 skivor skinka (40 g)

Några gräslöksstrån, i bitar (1 g)

2 skivor Ryvita Lightly Salted Rye Cakes

metod

  1. Blanda crème fraiche, senap, citronsaft och lite kryddor i en liten skål.
  2. Koka äggen 6 minuter i kokande vatten. Kyl av under kallt vatten, skala och skär i halvor.
  3. Toppa Rye Cakes med en skiva skinka, ett halvt ägg, lite sås och några gräslöksbitar.