
Caesarsallad med kyckling
Förberedelsetid 10 minuter
Number of Servings: 1

Energy (kcal)
122kcal
Fat
5.9g
of which Saturates
1.4g
Carbohydrate
3.6g
of which Sugars
1.6g
Fibre
1.7g
Protein
12.7g
- per 100 g
- per portion
Ingredienser
½ klyfta vitlök, riven
2 ansjovisfiléer
2 msk naturell yoghurt
200 g tillagat kycklingbröst, skuret i bitar (grillat utan skinn)
1 huvud romansallat, grovt hackat
1 avokado, skalad, urkärnad och skivad
En liten näve gräslök, finhackad
2 skivor Ryvita Multi-Grain Crunchy Rye Bread, brutet i bitar
metod
- Mixa vitlök, ansjovis, yoghurt och 2 msk vatten i en liten mixer tills det är slätt och krydda sedan med svartpeppar.
- Sätt kyckling, sallat, avokado och gräslök i en skål. Häll över dressingen och blanda. Servera med Crunchy Rye Bread-krutonger.