Caesarsallad med kyckling

Caesarsallad med kyckling


Förberedelsetid 10 minuter

Number of Servings: 1


skrivarvänligt recept
Caesarsallad med kyckling
Energy (kcal)
122kcal
Fat
5.9g
of which Saturates
1.4g
Carbohydrate
3.6g
of which Sugars
1.6g
Fibre
1.7g
Protein
12.7g
  • per 100 g
  • per portion

Ingredienser

½ klyfta vitlök, riven

2 ansjovisfiléer

2 msk naturell yoghurt

200 g tillagat kycklingbröst, skuret i bitar (grillat utan skinn)

1 huvud romansallat, grovt hackat

1 avokado, skalad, urkärnad och skivad

En liten näve gräslök, finhackad

2 skivor Ryvita Multi-Grain Crunchy Rye Bread, brutet i bitar

metod

  1. Mixa vitlök, ansjovis, yoghurt och 2 msk vatten i en liten mixer tills det är slätt och krydda sedan med svartpeppar.
  2. Sätt kyckling, sallat, avokado och gräslök i en skål. Häll över dressingen och blanda. Servera med Crunchy Rye Bread-krutonger.